Ευχαριστούμε τον Δήμο
Ερέτριας για την ευγενική
παραχώρηση του χώρου 
διεξαγωγής (Πεζονήσι).

Μπορείτε να διαβάσετε
την σχετική άδεια ΕΔΩ:

ΑΔΑ: 67ΛΡΩΡ9-ΝΝΔ

 

Ευχαριστούμε τoυς φίλους

εθελοντές τετρακίνητους

Εύβοιας fetesClub4x4

για την βοήθειά τους

 

Ευχαριστούμε τoυς φίλους

του Συλλόγου Ενεργών Πολιτών

Δήμου Ερέτριας "Η ΜΕΔΟΥΣΑ"

για την βοήθειά τους

 

Ευχαριστούμε τoυς 

εθελοντές Σαμαρείτες

Χαλκίδας για την βοήθειά τους

 

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ: ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ

 

18 Οκτωβρίου 2045
03:25πμ

Η ένδειξη συναγερμού στον κεντρικό υπολογιστή της Αίθουσας Επιχειρήσεων του Πολυεθνικού Επιτελείου Αμύνης των Balkan Forces ανάβει.

"Πάλι παίζουν στα σύνορα οι γείτονες", σκέφτηκε ο χειριστής και πάτησε πάνω στην ένδειξη με το ποντίκι του υπολογιστή για να δει λεπτομέρειες. "Δεν είναι δυνατόν!", φώναξε μόλις είδε τις συντεταγμένες στην οθόνη. "Σίγουρα έγινε κάποιο λάθος" είπε και κάλεσε στο σύστημα τηλεδιάσκεψης την μονάδα που κατά το σύστημα δεχόταν εισβολή.

Απέναντι από την πόλη της Arotria, βρισκόταν ένα εγκαταλελειμμένο νησί έκτασης 70 στρεμμάτων, γνωστό πριν την μεγάλη κατάρρευση ως το Νησί των Ονείρων, ένα απο τα πιο διάσημα καλοκαιρινά θέρετρα που γνώρισε μεγάλη αίγλη στο παρελθόν. Αυτό ακριβώς ήταν και το μέρος που φιλοξενούσε την καρδιά της άμυνας των Balkan Forces. Το κέντρο ελέγχου όλων των πυραυλικών συστημάτων τους.

Δευτερόλεπτα αργότερα, η έκφρασή του πάγωσε βλέποντας στην οθόνη ένα γνώριμο πρόσωπο να λέει:

" Ήρθε η αρχή του τέλους σας."

 


 

 

   Η παγκόσμια οικονομική κρίση κλιμακώθηκε και οδήγησε στην κατάρρευση της Ευρωπαϊκής Ένωσης το 2023 και των Ηνωμένων Εθνών το 2025. Όσες χώρες της δυτικής Ευρώπης άντεξαν αυτό που χαρακτηρίστηκε ως 3ος Παγκόσμιος Πόλεμος, σχημάτισαν την Δυτική Συμμαχία (Western Alliance), ενώ στα ανατολικά η ενισχυμένη από τους πολέμους Ρωσία, βρήκε πρόσφορο έδαφος και επεκτάθηκε προς τα δυτικά, δημιουργώντας την Ανατολική Ευρωπαϊκή Δημοκρατία (Eastern European Republic). Στα βόρεια η ιδρύθηκε η Αυτοκρατορία Skjoldung (Skjoldung Empire) και στο κέντρο όλων, τα πρώην Βαλκάνια, μια οικονομικά φτωχή περιοχή, αλλά με πλούσιο έδαφος και στρατηγική γεωγραφική θέση, ήταν ένα κομμάτι της πίτας που ήθελαν οι υπόλοιπες υπερδυνάμεις της ανατολής, δύσης και βορρά.

 


Η Ευρώπη του 2045.

 

 

 Από το 2038 και μετά, υπήρξαν αρκετές φορές που οι δύο υπερδυνάμεις συγκρούστηκαν προσπαθώντας να κατακτήσουν τις χώρες των Βαλκανικών Δυνάμεων (Balkan Forces) χωρίς όμως αποτέλεσμα. Η μορφολογία του εδάφους αλλά κυρίως η αποφασιστικότητα και εμπειρία των αμυνόμενων, αποτέλεσε ένα πρόσθετο φυσικό εμπόδιο.

 Το απόλυτο σχέδιο επίθεσης τέθηκε σε εφαρμογή το 2040. Κατάσκοποι της Eastern European Republic (EER), οι οποίοι γεννήθηκαν στα πρώην Βαλκάνια και μιλούσαν άπταιστα την τοπική διάλεκτο, κατατάχτηκαν στο στρατό των Balkan Forces. Στόχος τους ήταν η μυστική βάση ελέγχου των πυραυλικών συστημάτων άμυνας. Εάν έπεφτε η μεγάλη αυτή ασπίδα πυρός, η νίκη της EER θα ήταν σίγουρη.

  Η βάση βρίσκεται χτισμένη, σε ένα ξεχασμένο από τον χρόνο νησί, στην πόλη της Αρότριας. Εγκατεστημένες κάτω από τις παλαιές ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις που υπήρχαν κάποτε στο νησί, βρίσκονται τα δωμάτια και η αίθουσα ελέγχου που φιλοξενούν το πυραυλικό σύστημα ελέγχου άμυνας των Balkan Forces. 

  Παριστάνοντας το προσωπικό που θα αντικαταστούσε την φρουρά του νησιού, οι στρατιώτες της EER ως άλλοι Δούρειοι Ίπποι κατέλαβαν την βάση και πήραν στα χέρια τους τον έλεγχο των πυραύλων.

  Οι πύραυλοι είναι ενεργοποιημένοι και η αντίστροφη μέτρηση για να εκτοξευτούν έχει αρχίσει. Στόχοι είναι κυβερνητικές εγκαταστάσεις τόσο των Balkan Forces αλλά και των λοιπών υπερδυνάμεων. Το αποτέλεσμα θα είναι τραγικό, καθώς κανείς δεν γνωρίζει ότι το πρώην "Νησί των Ονείρων", έχει πέσει στα χέρια προδοτών και έχει μεταμορφωθεί σε "Νησί του τρόμου".

 

 

 Το σενάριο, η ιστορία και τα ονόματα είναι φανταστικά. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα και καταστάσεις είναι συμπτωματική.

Online

Today 10

Yesterday 12

Week 84

Month 10

All 30840

Currently are 4 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Go to top