BALKAN FORCES (BF)

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ

 

1. Απενεργοποίηση πυραύλων

Στο πεδίο θα υπάρχουν τρεις εκτοξευτές πυραύλων σε συγκεκριμένα σημεία.

Σε κάθε εκτοξευτή θα βρίσκεται ένα κυτίο ελέγχου, στο οποίο ο engineer των BF πρέπει να κόψει ΕΝΑ συγκεκριμένο καλώδιο από τα πολλά που θα υπάρχουν.

  • Εάν κοπεί το σωστό καλώδιο, θα ανάψει η κόκκινη λυχνία και ο πύραυλος θα θεωρείται απενεργοποιημένος.
  • Εάν κοπεί λάθος καλώδιο, θα σβήσουν όλα τα λαμπάκια, το σύστημα θεωρείται κλειδωμένο και ο πύραυλος παραμένει ενεργοποιημένος.  

Δυνατότητα απενεργοποίησης των πυραύλων θα έχει ΜΟΝΟ ο Engineer των BF, στον οποίο θα χορηγηθεί στην αρχή του παιχνιδιού ειδικό εργαλείο για να ανοίγει τα κυτία ελέγχου.

Στο πεδίο θα υπάρχουν κρυμμένες οδηγίες απενεργοποίησης των πυραύλων (φάκελοι), τους οποίους θα μπορεί μόνο ο Engineer να ανοίξει και να μεταφέρει και στις οποίες θα αναγράφεται αναλυτικά το καλώδιο που πρέπει να κοπεί σε κάθε πύραυλο.

 

Περιοχές στις οποίες βρίσκονται εκτοξευτές πυραύλων.

 

2. Σύλληψη αρχηγού των EER

 

Ο υπαρχηγός των δυνάμεων της Eastern European Republic που κατέλαβαν το νησί, πρέπει να συλληφθεί και να μεταφερθεί στο extraction point και στη συνέχεια στο αρχηγείο των BF για ανάκριση.

Τον ρόλο του υπαρχηγού των EER θα αναλάβει παίχτης της διοργάνωσης.

Θα βρίσκεται στο πεδίο σε άγνωστο σημείο και θα μπορεί να παίζει κανονικά. 

Η σύλληψή του γίνεται ως εξής:

  • Ο παίχτης χτυπιέται από BB, κάθεται κάτω για 1 λεπτό.
  • Κατά την διάρκεια του λεπτού αυτού αν τον ακουμπήσουν τρεις (3) παίχτες αντίπαλης ομάδας τότε θεωρείται αιχμάλωτος.
  • Αν τον ακουμπήσουν τρεις (3) δικοί του παίχτες τότε πάει για respawn.
  • Αν μέσα στο λεπτό δεν τον ακουμπήσει κανείς τότε πάει για respawn.

Διευκρινίσεις: Η αιχμαλωσία θα ισχύει μόνο για τον συγκεκριμένο παίχτη βάσει του σεναρίου και όχι για όλους! Σε περίπτωση ενέδρας ή εμπλοκής κατά την συνοδεία αιχμαλώτου, τυχόν βολές που δέχεται ο αιχμάλωτος, δεν μετράνε! Εάν η ομάδα που συνοδεύει τον αιχμάλωτο αποδεκατιστεί, τότε η ομάδα που έκανε την ενέδρα/επίθεση, μπορεί να τον πιάσει αιχμάλωτο (με την παραπάνω διαδικασία) ή να τον αφήσει να φύγει. Ο αιχμάλωτος καθ όλη την διάρκεια της αιχμαλωσίας του δεν έχει δικαίωμα να πυροβολήσει ή να μιλήσει στον ασύρματο. ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση ΔΕΝ αφαιρούμε από τον αιχμάλωτο τον εξοπλισμό του (όπλα, γεμιστήρες, εξαρτίσεις, γιλέκα, ασύρματο).

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε άγνωστη χρονική στιγμή θα γίνει extraction του υπαρχηγού των EER από την ομάδα του (άναμμα καπνογόνου). Εφόσον ολοκληρωθεί αυτό, θα συνεχίσει το παιχνίδι κανονικά ώς απλός παίχτης.

 

 

3. Επιπλέον αποστολές

 

Οι παίχτες θα πρέπει να έχουν τον νου τους για έξτρα αποστολές που πιθανόν να είναι κρυμμένες στο πεδίο ή που θα τους δοθούν ανάλογα με την ροή του σεναρίου. 

 

 

 

 

Go to top